top of page
  • mara861

Geld besparen op opzetborstels voor de elektrische tandenborstel: dat doe je zo!
Steeds meer mensen leren dat poetsen met een elektrische tandenborstel een stuk beter is dan met een handtandenborstel. Alleen een veel gehoorde klacht is dat de opzetborstels prijzig zijn. Is dat zo? Wij zochten het uit!


Oké, overstappen op elektrisch dus. Je kunt kiezen uit een ronddraaiend heen- en weergaande tandenborstel, of uit een zijwaarts heen- en weergaande borstel. Voor een optimaal resultaat kun je Oral-B opzetborstels gebruiken. Het aanbod opzetborstels is groot en het is een kwestie van uitproberen welke het beste bij je past.


Elektrisch poetsen is een andere manier van je gebit schoonmaken waaraan je in het begin misschien moet wennen. De meeste tandartsen adviseren elektrisch omdat je gebit er net even schoner van wordt dan dat je poetst met een handtandenborstel. Dat komt onder meer doordat je kleinere borstelkop overal beter bij kan en effectiever schoonmaakt. Daarvan krijg je mooie, witte en glanzende tanden en kiezen.


Oral-B opzetborstels


Even terug naar de opzetborstels. Een van de redenen waarom mensen hun handtandenborstel trouw blijven, is de prijs van de opzetborstels. Er wordt nog vaak gedacht dat die borsteltjes peperduur zijn. Is dat ook zo? Dat valt reuze mee. Zo kun je de Philips Sonicare opzetborstels bijvoorbeeld al voor nog geen vijf euro kopen. Dat geldt voor de Oral-B opzetborstels ook. Als je je bedenkt dat je drie maanden doet met een opzetborstel dan valt het reuze mee toch? Bovendien betaal je voor een beetje goede handtandenborstel ook al snel een euro of vier, vijf.


Vergelijk online


Geld besparen op opzetborstels voor de elektrische tandenborstel kun doen door online de prijzen te vergelijken. Er zijn online bedrijven die verschillende merken en opzetborstels aanbieden voor de laagste prijs. Probeer welke borsteltjes jij prettig vindt.


Spit de folders goed uit


Ook zijn de opzetborstels regelmatig in de aanbieding bij verschillende drogisterijen of partijen als Tandartswereld. Houd de folders en de aanbiedingen online in de gaten want dan kun je ook flink wat geld besparen.


Neem er gelijk tien


Het is vaak voordeliger om een grootverpakking aan te schaffen: doe dat ook gewoon. Dan heb je altijd opzetborstels in huis en grijp je niet mis. Door grotere hoeveelheden af te nemen, wordt de prijs laag gehouden.


Lage tandartskosten


Indirect bespaar je ook op je tandartskosten; door elektrisch te poetsen kun je je gebit beter en makkelijker schoonhouden. Daardoor zul je minder problemen aan je tanden en kiezen hebben en heeft de tandarts niet zo veel te doen. Win-win situatie dus!


Dat opzetborstels te duur zijn is dus eigenlijk geen reden om niet elektrisch te poetsen. Als je de aanschaf van een elektrische tandenborstel overweegt, kun je je tandarts om advies vragen of online informatie zoeken. Zo vind je de borstel die het beste bij je past en die voor een stralend gebit zorgt.


49 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


Post: Blog2_Post
bottom of page